Portal de Joventut del Consell Comarcal de la Terra Alta
joventut@joveterraalta.org - tel.977421659 - 660464700
Contacta amb nosaltresSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

En el marc del projecte Tardor Jove Saludable s’han planificat diverses accions durant l’últim trimestre de l’any per tal de prevenir conductes de risc entre els joves, i per oferir alternatives d’oci saludable.

Com a última activitat abans de tancar l’any, oferim una sortida al parc temàtic Port Aventura el proper 27 de desembre. Després de proposar diverses opcions d’oci, heu estat vosaltres, els joves de la Terra Alta, els que heu escollit aquesta opció.

Participants:

Obert als joves entre 14 i 35 anys residents a la Terra Alta.

Preu:

La sortida tindrà un preu de 15 euros per persona, que inclouen el viatge amb autobús des de Gandesa i l’entrada al parc temàtic.

Inscripcions:

El termini per apuntar-se comença el dimarts, 4 de desembre, i finalitza el dimecres, dia 19, del mateix mes.

Per tal de formalitzar el procés d’inscripció, en primer lloc s’ha de realitzar una reserva de plaça trucant a l’Oficina Jove (977421659) o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En segon lloc, s’ha d’omplir el full d’inscripció, que s’enviarà per correu electrònic, i entregar-lo presencialment a l’Oficina Jove (Edifici Telecentre de Gandesa) o bé reenviar-lo al mateix correu electrònic, juntament amb la fotocòpia del DNI, el resguard del pagament i l’autorització dels pares o mares (únicament els menors de 18 anys). En cas que no s’entregui la documentació abans del dia 19 de desembre es perdrà la reserva de plaça.

Hora i lloc de sortida:

El lloc de sortida serà l’estació d’autobusos de Gandesa, a les 9.00 hores. L’arribada es preveu sobre les 21.00 hores al mateix lloc.

Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

 

Agenda d'activitats

Dis Set 28 @ 8:00AM - 05:00PM
Festa de la Costa (Horta)

Facebook

Twitter