Portal de Joventut del Consell Comarcal de la Terra Alta
joventut@joveterraalta.org - tel.977421659 - 660464700
Contacta amb nosaltresPer quart any consecutiu, des de l’Oficina Jove de la Terra Alta presentem el Cap de Setmana de L’Esport. Amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva i els valors de l’esport entre el jovent de la comarca, hem organitzat tot un seguit d’activitats gratuïtes durant el cap de setmana del 22, 23 i 24 de novembre.

Divendres 22 de novembre:

 • 19:00h. Xerrada col·loqui a càrrec de joves esportistes de la Terra Alta al Casal de Joventut de Gandesa:
  • Rafel Navarro
  • Gerard Badia
  • Adam Maijó
  • Marina Freixa
  • Alex Puey
  • Xavier Domènech

Dissabte 23 de novembre:

 • 09:00h. Ruta amb cavall a Horta de Sant Joan a càrrec d’Equnatura.
 • 16:00h. Master-class de Pilates a l'església del Poble Vell de Corbera d’Ebre i taller d’elaboració de barretes energètiques a càrrec d'Anna Maria Masdeu i Gemma Ubalde, respectivament.

Diumenge 24 de novembre:

 • 09:00h. Iniciació a l’escalada al Parc Natural dels Ports a càrrec de Roques Natura.

 

Tots els participants rebran una samarreta esportiva com a obsequi seguint amb la línia dels anys anteriors.

 

---> INSCRIPCIONS <---

 

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha sol·licitat el programa Referent d'ocupació juvenil al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

L’objectiu fonamental del lloc de treball és facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional, mitjançant actuacions que consistiran principalment en:

- Tota la intervenció directa d’informació, orientació i acompanyament als i les joves.

- Totes les accions desenvolupades amb els professionals de centres educatius, i/o d'altres dispositius sociolaborals, com entitats formatives, de serveis socials o salut i que indirectament impactin sobre una millor situació dels i les joves d'un territori.

Segons la Ordre TSF/200/2018, de 29 de novembre, per dur a terme aquest programa les persones que es contractin hauran de complir els següents requisits:

- Estar en possessió d'una titulació universitària oficial de grau o haver superat el primer o segon cicle d'educació universitària, preferentment en pedagogia, psicopedagogia, psicologia, educació social, treball social.

- Acreditar formació complementària relacionada amb ocupació i/o ensenyament, o joventut.

- Tenir experiència laboral mínim de 2 anys en intervenció directe amb joves menors de 25 anys, que pot ser:

 • En l'àmbit del lleure, en projectes d'educació i/o ocupació a la comarca on desenvoluparà les tasques de persona tècnica referent,
 • O bé, en el sistema educatiu reglat (centres educatius d'ESO, Batxillerat o Formació Professional.

 

- Estar inscrit al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació, preferentment com a no ocupats.

També hauran d'acreditar que no han estat condemnades en sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual, mitjançant certificació negativa del Registre central de delinqüents sexuals.

Totes les persones interessades s’hauran d’inscriure al SOC de Móra d’Ebre fins el proper dijous 20 de desembre de 2018.

Des del Consell Comarcal de la Terra Alta s’està duent a terme un Pla de Polítiques LGBTI comarcal per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals. Per això es vol analitzar la situació global de la comarca en relació a la diversitat afectiva-sexual i de gènere i, és per aquest motiu, que us demanem la vostra col·laboració contestant aquest qüestionari, que és completament ANÒNIM, ja que només l'empresa consultora rebrà i analitzarà les respostes.

 

---> QÜESTIONARI <---

 

En el marc del projecte Tardor Jove Saludable s’han planificat diverses accions durant l’últim trimestre de l’any per tal de prevenir conductes de risc entre els joves, i per oferir alternatives d’oci saludable.

Com a última activitat abans de tancar l’any, oferim una sortida al parc temàtic Port Aventura el proper 27 de desembre. Després de proposar diverses opcions d’oci, heu estat vosaltres, els joves de la Terra Alta, els que heu escollit aquesta opció.

Participants:

Obert als joves entre 14 i 35 anys residents a la Terra Alta.

Preu:

La sortida tindrà un preu de 15 euros per persona, que inclouen el viatge amb autobús des de Gandesa i l’entrada al parc temàtic.

Inscripcions:

El termini per apuntar-se comença el dimarts, 4 de desembre, i finalitza el dimecres, dia 19, del mateix mes.

Per tal de formalitzar el procés d’inscripció, en primer lloc s’ha de realitzar una reserva de plaça trucant a l’Oficina Jove (977421659) o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En segon lloc, s’ha d’omplir el full d’inscripció, que s’enviarà per correu electrònic, i entregar-lo presencialment a l’Oficina Jove (Edifici Telecentre de Gandesa) o bé reenviar-lo al mateix correu electrònic, juntament amb la fotocòpia del DNI, el resguard del pagament i l’autorització dels pares o mares (únicament els menors de 18 anys). En cas que no s’entregui la documentació abans del dia 19 de desembre es perdrà la reserva de plaça.

Hora i lloc de sortida:

El lloc de sortida serà l’estació d’autobusos de Gandesa, a les 9.00 hores. L’arribada es preveu sobre les 21.00 hores al mateix lloc.

Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

 

Agenda d'activitats

Sense events

Facebook

Twitter